DSC04500

Ik vond het wel weer tijd voor een update. Die heb ik alweer véél te lang geleden geschreven. Er is al weer heel veel leuke dingen tussendoor gebeurd! Benieuwd wat ik je allemaal te vertellen heb? Lees dan snel verder!

Terwijl ik dit typ zit ik aan een groot glas thee in de smaak Woman’s Tea van Yogi Tea. Een benoeming waard want hij is echt heerlijk in de winter. Hij smaakt naar Gember, apart maar wel heel erg lekker! Maar goed. Gister ben ik begonnen met de Ab Challenge van fitgirlcode die je hier kan vinden. Ik had op mijn to do lijstje van 2015 staan dat ik meer wil gaan sporten. Om dit jaar goed te beginnen begin ik vroeg dit jaar om mijn to do lijstje af te werken. Voor die challenge heb ik bij de Action (Ja, echt waar!) een yoga mat gekocht. Die oefeningen die je daarvoor moet doen ga ik namelijk niet op de koude vloer doen. En zo’n paars matje ziet er ook nog is leuk uit, haha. Ik heb eergisteren ook al conditietraining gehad van roeien. Waardoor ik nu spieren voel die ik anders nooit heb gevoeld haha. Sportief ben ik in ieder geval wel zoals je leest.

Maandag had ik ook mijn theorie-examen. Degene die mij volgen op instagram (dat kan je hier anders nog doen) konden al lezen dat ik geslaagd was! Ik was de hele dag zo blij dat ik het gehaald had. Nooit meer die stomme auto-theorie leren en oefen examens maken. Ja, ik ben echt heel blij dat ik die in de pocket heb! Nu alleen nog praktijkexamen doen en ik heb mijn rijbewijs. Dit duurt trouwens nog even, want ik heb nu 26 lessen achter de rug. Maar dat papiertje komt wel steeds dichterbij!

Maandag had mijn mobiel ook zwemles, om precies te zijn in de wc. Ik was hem al de hele tijd sinds ik uit bed was kwijt. Wat bleek ik had hem toen ik mijn broek aan had in mijn kontzak gestopt van mijn broek. Toen ik naar de wc moest viel die zo in de wc. Hij is al vaker in de wc gevallen maar dat liep toen wel goed af. Dit helaas niet, want er was al vochtig geworden achter mijn front-camera en de druktoetsen doen het helaas ook al niet meer. Dus het werd tijd voor een nieuwe. Die maandagmiddag had ik al weer een nieuwe in huis. Om precies te zijn de Samsung A3. Een nieuwe model dat in januari is uitgekomen. Een hoesje heb ik ook al besteld en komt als het goed is vandaag binnen. Grote uitgavens maar dan krijg je er ook weer wat moois voor terug!

O ja, en sinds maandag zit ik ook weer op school. De 10 weken van de vorige schoolperiode had ik stage in een verzorgingshuis in een dorp bij mij in de buurt. Voor de gene die het nog niet weten, ik doe een mbo-opleiding verpleegkundige niveau 4 en zit nu in mijn tweede jaar. Het bevalt me tot nu toe erg goed. Elke dag om 5:30 opstaan en om ongeveer 16:30 thuis zijn. Als je dat 5 dagen in de week moet doen breekt je dat op een gegeven moment op. Ik ben daarom wel een beetje blij dat ik weer naar school mag. Iets langer in je bed blijven liggen is ook geen straf :).
Ik heb mijn stage met een voldoende gehaald en had wel een ontzettende leuke tijd daar. Lieve bewoners en leuke collega’s maken veel goed voor het vroege opstaan. Nu nog 20 weken knallen op school en het is al weer zomervakantie!

Zo, dit was dan mijn update voor februari. Er zijn heel veel leuke dingen gebeurd in januari en kijk er dan ook op een ontzettende leuke tijd terug. De dagen vlogen voor mijn gevoel echt voor bij in de eerste maand van 2015. Alweer een maand van het nieuwe jaar voorbij!
Volgende week maandag wordt ik trouwens ook al weer 18 jaar! Wat vliegt de tijd hé? Ik ga er nog een wat uitgebreider artikel overschrijven omdat dit toch echt wel een mijlpaal is.

Wat heb jij de afgelopen tijd allemaal gedaan?

Liefs,
Merel

2 comments on “Update: Back to School, Theorie-examen en een nieuwe mobiel”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge