Nu ik deze week een soort comeback maak wat betreft het bloggen kan er nog wel een artikel met wat update’s komen. Want he, er is genoeg gebeurd de afgelopen weken toen ik niet tot nauwelijks blogjes aan het tikken was. Daarom is het hoogtijd voor een nieuwe update!

Bloggen voor de Krullenclub!

The word is out! Ik ben sinds begin oktober aan het bloggen voor de Krullenclub. Nu kon je dit al lezen op mijn Instagram (als je mij daar nog niet opvolgt, dat kan hier!) Elke maandag staat er een blog klaar die ik heb geschreven. Ik ben zeer trots op deze samenwerking en hoop dan ook dat we dit nog lang voort gaan zetten.

Plannen, plannen en nog eens plannen

Nu ik in Groningen woon, maar nog in Assen naar school ga is het elke dag plannen, plannen en nog eens plannen. Gelukkig bestaat tegenwoordig de Bullet Journal en gaat mij het plannen daardoor al een stukje beter af. Zo ben ik nu (dinsdag) bij mijn ouders in de avond op de bank. Maar ga ik bijvoorbeeld morgen avond oppassen en daarna door naar Groningen om de volgende dag weer wat afspraken te hebben in de Stad. Ik vind het totaal niet erg maar dat stukje plannen gaat me soms nog niet helemaal vloeiend af.

Gebroken rib?!

Uhm ja. Dat is een heel verhaal. Maar het komt er op neer dat ik door de intensieve roei trainingen van de afgelopen weken een stress rib fractuur heb opgelopen. Wat inhoud dat ik een scheurtje in mijn rib heb opgelopen. En ik kan je vertellen, dat heeft de afgelopen weken best wat pijn gedaan. Ik mag op dit moment helemaal niks en moet daarom rust nemen. Ik mag alleen fietsen op een hometrainer en daar houdt het wel mee op. Zo mag ik op dit moment ook 6 week niet roeien. Waar ik nog wel het meeste van baal. Want door mijn gebroken rib heb ik de selectie voor de lichte dames op mijn buik mogen schrijven. Door de rust heb ik zeker wel minder pijn maar het is helaas nog niet weg. Vooral bij diep inademen voel ik een stekende pijn. We zullen maar zeggen dat ik dit jaar niet heel veel geluk heb op het gebied van mijn gezondheid. Hopen dat 2018 mij meer geluk brengt wat betreft mijn gezondheid.

Achter de schermen druk aan de gang!

Beautycurls bestaat alweer bijna 4 jaar. Wat alweer een hele tijd is! Maar de naam Beautycurls vind ik toch niet helemaal meer bij mij passen en de manier waarop ik blog. Ik blog namelijk niet alleen over beauty en over mijn krullen maar over nog veel meer wat ik interessant vind. Daarom ben ik achter de schermen druk bezig met wat anders, wat meer bij mij past. Ik hoop dat ik je er binnenkort meer over kan vertellen. Het wordt in ieder geval heel wat anders voor mijn gevoel!

Zo, nu heb ik je weer op de hoogte gehouden van wat er allemaal een beetje speelt bij mij op dit moment. Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen!

Liefs,
Merel

1 comment on “Update: Bloggen bij de Krullenclub, bezig achter de schermen + een gebroken rib?!”

  1. Ieks een gebroken rib! Ik heb een paar keer m’n ribben gekneusd, vreselijk! Duurt gewoon super lang. Maart met rust gaat dat goed komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.