Rijexamen

Jeetje, het is al weer even geleden dat ik een update heb geschreven. Vandaar dat het vandaag de hoogste tijd om je bij te praten met wat er allemaal gebeurd is de afgelopen weken! Ik heb je in ieder geval genoeg over bij te praten!

De Elfstedentocht uitgereden

Een van de doelen van dit jaar was om de Elfstedentocht uit te rijden. En dat is zeker gelukt! Met 232 km op de teller en 11,5 uur was dit mijn langste tocht ooit. Ik vond het nog wel meevallen hoe zwaar de tocht uiteindelijk zou zijn. Ik had er stiekem misschien toch meer energie van verwacht. Mijn kruisje van mijn eerste Elfstedentocht is in ieder geval binnen! Volgend jaar wil ik hem sowieso weer gaan fietsen!

Rijexamen

Geslaagd voor mijn praktijkexamen!

Afgelopen maandag had ik mijn praktijk examen voor de auto. Mijn tweede keer alweer, want bij de eerste was ik veel te zenuwachtig, waardoor ik hem niet heb gehaald. Deze keer ging het echt verbazingwekkend goed! Ik had mijn zenuwen onder de controle (wel na dat ik 2 bananen had opgegeten, haha) en mijn rit ging gewoon vrijwel foutloos. De glimlach die je op de foto hierboven ziet ging die dag en deze afgelopen dagen dan ook niet van mijn gezicht af, ik was en ben zo blij dat ik dit gehaald heb! Een stukje zelfstandigheid erbij! Ik heb mijn rijbewijs direct dinsdag aangevraagd en als het goed is kan ik hem vrijdag al ophalen! Dat worden veel leuke ritjes naar het werk toe!

DSC05423

De laatste loodjes voor de zomervakantie
De laatste loodjes wegen het zwaarst zeggen ze. Nou daar hebben ze helemaal gelijk in. Ik moet nog 3 weken flink aan school werken maar dan heb ik ook eindelijk vakantie. Vooral de laatste toetsweek vind ik vervelend want deze valt precies met TT. Een jaarlijks evenement in Assen. Maar we gaan er even goed tegenaan zodat ik met mooie cijfers en een goed gevoel de vakantie kan laten beginnen. Het kan zijn doordat ik de aankomende weken wat meer aan school moet doen er iets minder verschijnt op mijn blog. Dat je maar voorbereid bent!

Op excursie naar Brugge
Volgende week maandag ga ik op excursie naar Brugge samen met mijn verpleegkunde klasje en nog een andere parallelklas. We gaan onder andere een ziekenhuis in Brugge bezoeken, een open dag voor het hbo bezoeken en naar Gent om daar het Psychiatrisch museum te bezoeken. Ik heb ontzettend veel zin in en hoop dat het 4 hele gezellige en leuke dagen mogen worden!

Zo, volgens mij heb ik je weer goed bijgepraat over wat er in mijn leven speelt. In ieder geval heb ik heel veel leuke dingen afgelopen weken meegemaakt en er staat nog heel veel leuke dingen op de planningen. Hopelijk kan ik mijn rijbewijs vrijdag al ophalen zodat ik dit weekend lekker kan gaan rijden!

Wat heb jij allemaal meegemaakt de afgelopen weken?

Liefs,
Merel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge