Ik dacht, laat ik maar weer is een update plaatsen van hoe het met mij gaat. Want ondertussen is er weer heel wat tijd verstreken. Er is in mijn leven ook heel wat gebeurd dus de hoogste tijd om je weer even bij te praten!

HBO Studie

Mijn HBO studie bevalt mij heel erg goed. Ik vind de opleiding en de mensen van mijn studie erg leuk en heb het er zeker naar mijn zin. De opdrachten liggen mij wel en dagen mij zeker uit! Het is een totaal andere studieformule dan dat andere opleidingen dat hebben. Heel veel wordt gebaseerd op feedback. Je moet dan ook aan het eind van elke module heel wat feedback over je eigen handelen hebben verzameld.

Vrijwilligerswerk

Voor mijn opleiding moet ik 3 maand praktijk leren. Dat houdt in dat je 3 maanden lang een vrijwilligersplek zoekt waarbij je je zelf op persoonlijk vlak kan ontwikkelen. Maar ook is het belangrijk dat je je gespreksvaardigheden gaat inzetten die je tot nu toe hebt geleerd op de opleiding. Ik heb als vrijwilligerswerk mate 4 you gekozen. Dit is een project waarbij je als jongere een andere jongere gaat helpen om een beter sociaal netwerk op te bouwen. De achterliggende problemen kunnen heel verschillend zijn. Ik doe dit zelf niet voor 3 maanden maar voor een jaar! Na die 3 maanden moet je namelijk van school ander vrijwilligerswerk vinden. Ik heb aangegeven dat ik dit een plek vind waar ik mij het hele jaar door kan gaan ontwikkelen. En school heeft hier gelukkig mee ingestemd. Gister heb ik mijn andere maatje ontmoet waar ik misschien elke week mee ga afspreken. Eerst even zien of het klikt de aankomende weken! Ik heb er in ieder geval heel veel zin in!

Nijmegen/ Beuningen

Ook wat betreft wonen vermaak ik me goed in Nijmegen/Beuningen. Ik doe nog steeds alles op de fiets en dat bevalt me tot nu toe nog steeds heel goed. Zo heb ik afgelopen maandag 42 km gefietst in en rondom Nijmegen. Dat is niet mis, en bouw daardoor al een aardige conditie op. Ik zit te denken om een elektrische fiets te nemen. Want dit is vooral in de winter wel wat handiger in verband met het eerder donker worden en de koude dagen die er aan gaan komen. Eerst maar even goed gaan werken en veel geld gaan verdienen!

Gezondheid

Met mijn gezondheid gaat het op dit moment eigenlijk wel heel goed. Ik heb 2 weken geleden een luchtweginfectie gehad waarvoor ik toen antibiotica moest slikken. Nu gaat het gelukkig weer heel wat beter. Ik heb in september een operatie aan mijn neus gehad omdat ik chronisch verkouden was. Helaas ben ik nu nog steeds snotterig en ben ik bang dat de operatie nog niet genoeg heeft geholpen. In december heb ik een nieuwe afspraak staan met een KNO-arts hier in Nijmegen, ik ben heel benieuwd wat hij te zeggen heeft!

En verder?

En verder? Tja, ik ben zoals je ziet erg druk met van alles en nog wat. Onder andere stuur ik op dit moment Eerste Jaars Dames (ook wel EJD genoemd) wat inhoudt dat ik een wedstrijdstuur ben geworden! En ook dat vraagt nogal wat tijd van mij tussen het werken/studeren en studentenleven. Maar ik krijg er energie van en dat is het belangrijkste vind ik!

Misschien een beetje een warrig verhaal wat hier boven staat beschreven maar ik moest even alles kwijt wat op dit moment in mijn leven speelt, en dat is nogal wat zoals je ziet! Naast dit alles probeer ik ook nog af en toe een artikel online te zetten. Zoals je ziet gaat dat niet heel steady maar ik werk er hard aan. En ook daarin vind ik dat ik het alleen met plezier en het niet ‘moeten’ kan gaan schrijven.

Wat speelt er op dit moment in jouw leven?

Liefs,
Merel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.