Ik kan wel een heel verhaal op gaan hangen om te zeggen waarom ik deze week niet actief was op mijn blog. Maar daar is één simpele reden voor. Ik had gewoon geen tijd afgelopen week gevonden om echt voor het bloggen te gaan zitten. Afgelopen week had ik heel veel verschillende belangrijke afspraken en tja ook wat feestjes. En dat schuift bloggen bij mij een beetje naar de achtergrond. Want hoe leuk en belangrijk ik het bloggen ook vind. Mijn sociale leven gaat meestal wel voor. En daarbij wil ik wel wat online zetten waar ik hard aan heb gewerkt. En niet zo maar wat losse flodders. Het is ook alweer een tijd geleden dat ik een update heb geschreven van hoe het met mij gaat. Vandaar dat ik daar maar is deze week mee begin!

Laatste jaar verpleegkunde en eerste jaar bij Gyas

Vandaag (maandag) heb ik alweer mijn eerste officiële schooldag gehad. Nu ik dit typ ben ik alweer in Groningen op mijn kamer. Waar ik toch wel echt het liefste ben. Maar daar schrijf ik later in deze update nog wel meer over! Ook heb ik afgelopen zomer de knoop doorgehakt en mij opgegeven voor de studentenroeivereniging Gyas. Waar eigenlijk vooral HBO en WO’ers op zitten. Maar als MBO’er pas ik er ook prima tussen. Studenten roeien zag ik altijd al zitten maar deze zomer wilde ik me er toch echt aan wagen. Vandaar dat ik deze week ook wat minder actief was. Ik had onder andere een indelingsavond (met aansluitende borrel) en ook nog een standaard borrel afgelopen donderdag. Ik vermaak me tot nu toe prima op Gyas en kijk uit naar de komende weken!

In Groningen wonen

Ik woon alweer sinds maart echt officieel in Groningen. Dat is alweer 5 maand! Ik begin er echt steeds meer mijn draai te vinden en wanneer ik thuis kom na bijvoorbeeld vandaag voelt het ook echt als thuis. Waar ik heel blij om ben. Een vriendinnetje van mij woont sinds kort ook in Groningen en we zijn van plan om vaak samen te gaan eten. Super gezellig natuurlijk en ook nog is goed voor ons. Ook begin ik Groningen steeds beter te leren kennen. Eerst reed ik nog veel op google maps als ik ergens heen moest. Nu weet ik ongeveer wel waar ik langs moet komen als ik op plaats van bestemming wil komen. Echt, het is zo’n vrijheid om op jezelf te wonen.

Hoe gaat het nu met mij?

Op dit moment heb ik een lichte verkoudheid haha. Komt denk ik ook van vorige week waar ik iets te druk was. Maar over het algemeen gaat het heel goed met mij. Ik zit beter in mijn vel dan ooit. En voel beter dan ooit aan wanneer dat niet zo is. Wanneer dat niet zo is stap ik een stap achteruit en doe ik het even rustiger aan. Want balans mensen dat is echt de key!

Zo, dat was dan alweer de update voor deze keer. Zoals je kan lezen gaat het eigenlijk best goed met me. Ik heb het naar mijn zin in Groningen. Begin met vol goede energie aan mijn nieuwe en hopelijk laatste jaar en zit ook weer beter in mijn vel dan ooit. Hopelijk houd ik dit de aankomende maanden zo vol!

Hoe gaat het met jou? En wat is voor jou belangrijk om balans te krijgen in een druk en vol leven?

Liefs,
Merel

1 comment on “Update: Op naar mijn laatste schooljaar, in Groningen wonen en hoe gaat het nu met mij?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.