Pfoeh, wat een weken waren dit! Vanaf half december was ik al bezig met het schrijven van mijn scriptie. Vermoeiend omdat een scriptie maken nou eenmaal veel energie kost. Maar ik kreeg er ook wel energie van!  Daarnaast is er ook zoveel gebeurd de afgelopen weken dat ik je echt even bij moet praten over wat er allemaal gaande is en was!

Scriptie afgerond

Gister heb ik mijn presentatie gegeven over mijn verbetervoorstel voor mijn scriptie en heb ik hem met een voldoende mogen afronden. Ik was gister doodop toen ik uiteindelijk mijn presentatie had gegeven. Ik vind presenteren nou eenmaal dood eng en ging ook bijna hyperventileren tijdens de presentatie zelf.  Als iemand hier nog tips voor heeft, ze zijn van harte welkom!

Laatste stage in de thuiszorg

Vanaf 12 februari ga ik weer beginnen met een stage. Dit keer hopelijk mijn laatste stage als bijna verpleegkundige. En dan heb ik ook nog eens de stage gekregen die ik heel graag wilde hebben! Mij kan je echt niet blijer maken dan met dit! Ik heb echt heel veel zin er in en hoop ook dat ik dit met een voldoende kan afronden.

Bloggen weer oppakken

De afgelopen weken waren best stressvol. Daarom stond mijn hoofd op een enkel artikel ook niet echt naar bloggen. Deze week hoop ik dat ik wat vooruit kan werken voor de blog omdat het op school nu vooral heel rustig is en ik alleen maar een aantal dingen hoef af te ronden. Het ligt er maar net aan hoe het allemaal loopt deze week. Maar ik wil zeker weten het bloggen deze weken weer oppakken. Maar de vraag is wel een beetje hoe en wat. Even kijken wat mijn planning aan kan. Je hoort nog van me ;)!

Heb jij nog wat leuks mee gemaakt de afgelopen tijd?

Liefs,
Merel 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.