DSC08593

 

Jeetje wat is de tijd snel om gegaan zeg! Ik weet nog dat ik begin dit jaar schreef over mijn stage in Duitsland en wat en hoe dat zou gaan gebeuren. Ondertussen hoef ik nog maar 2 weken stage te lopen en dan ben ik alweer klaar! Hoewel ik de tijd daar wat minder snel vind gaan, gaan de dagen dat ik thuis ben juist wel heel snel voorbij. Voor mijn gevoel zitten er dan ook veel te weinig uren in een dag. Ik heb zoveel te doen als ik thuis ben. Gelukkig kan ik over 2 weken zeggen dat ik vakantie heb! En in die vakantie heb ik ook genoeg op de planning staan. Voor nu een kleine update over wat ik zoal ga doen.

IMG_20160523_223806

Vrije dagen

Als eerste ga ik heel erg genieten van de vrije dagen die ik dan heb. Veel ondernemen staat op de planning. Naar steden gaan (voor zover ik gratis OV heb). Wat dingetjes thuis doen waar ik normaal niet aan toe kom (zoals vooruit bloggen, kasten opruimen en dat soort dingen) en natuurlijk heerlijk uitslapen. En natuurlijk met vriendinnen afspreken!

wp-1461689740682.jpg

Werken

Ik heb mijn vakantierooster alweer binnen. Het ziet er naar uit dat ik veel moet werken in juli. Helemaal geen probleem, ik vind werken namelijk heel erg leuk met mijn collega’s. Ik verheug me dan ook wel weer om te werken bij mijn oude vertrouwde werk.

Processed with VSCO

Op vakantie

Jaa, over iets minder dan 2 maanden ga ik alleen 3 weken weg! Er moet nog het een en ander voor geregeld worden (een reisverzekering, slotjes voor op mijn tas en zo’n tasje die je op je lijf kan dragen moeten bijvoorbeeld nog gekocht worden). Maar ook daar ben ik helemaal klaar voor. Eindelijk even weg en alleen de wijde wereld in.

Dit is ongeveer de planning wat er gaat gebeuren. Misschien ga ik tussendoor ook nog met mijn broertje een aantal dagen weg naar Terschelling of Ameland. Maar dat moet nog even gepland worden. Ik heb in ieder geval heel veel zin in deze zomer!

Liefs,
Merel 

3 comments on “Update Stage + plannen zomervakantie”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.