Processed with VSCO with f2 preset

Het is alweer even gelden dat ik wat van mij heb laten horen. Als ik zo terug kijk in mijn wordpress kalender is dat alweer bijna 4 weken geleden! In die tijd is er ook het een en ander gebeurd zoals je misschien wel vernomen hebt. Ik ben namelijk 3 weken alleen op vakantie geweest, is er nieuws gekomen dat ik op kamers kan in Groningen en natuurlijk maak ik mij klaar voor mijn volgende stage. Vandaag even een update hoe en wat. Plus over hoe ik mijn blog weer wil gaan gebruiken. Conclusie: Ik heb je weer heel wat bij te praten!

Processed with VSCO with f2 preset

Als eerste, ik ben weer thuis! Na 3 weken genoten te hebben van 5 verschillende Europese steden ben ik thuis. En ik heb echt genoten om alleen op reis te gaan. Zoveel gezien, meegemaakt en heel veel leuke mensen ontmoet. Ik wil van elke stad waar ik ben geweest een apart artikel maken. Met verhalen wat ik heb meegemaakt. Ook wil ik een fotoboek maken. Ik denk via traveldiaries. Ziet er vind ik heel goed uit. Maar nog geen tijd gevonden om hem te kunnen maken. Misschien ga ik daar dit weekend mee bezig. Want lang uitstellen vind ik niet nodig.

Ook heb ik genoeg geshopt onderweg. Daar komt ook nog een speciale shoplog van online. Want ik kan zeggen dat ik mezelf zeker goed heb verwent. Soms mag dat, en ik vond dat dit jaar het goede moment daar voor was.

Processed with VSCO with f2 preset

Daarnaast heb ik te horen gekregen dat het huis in Groningen waar ik met twee vriendinnen wil gaan wonen gekocht is! Het is gekocht door de ouders van een van die vriendinnen. Het is een heel mooi appartement vlakbij het centrum en op een mooie afstand van het zernike complex. Waar de Hanzehogeschool zit. Precies het appartement wat we wilde hebben. Midden september is de overdracht. Dus hopelijk zit ik eind oktober er al in. Over de ontwikkelingen en waar ik tegen aan loop ga ik zeker delen. Ook uit huis shoplogs kan je gaan verwachten, haha :).

Processed with VSCO with m3 preset

Nu ik weer terug ben van vakantie is het weer back to normal. Afgelopen zondag kwam ik terug en maandag was ik alweer aan het werk bij het verpleeghuis waar ik werk. En gister was ik alweer druk bezig met het her assessment die ik donderdag heb. Vandaag ben ik ook weer hard bezig met de voorbereiding van mijn her assessment en heb ik een bijeenkomst bij mijn stage waar ik maandag begin! Morgen heb ik dan mijn her assessment en vrijdag heb ik een bijeenkomst op school over stage. Zoals je ziet weer een week die druk genoeg is. Ik ga trouwens stage lopen bij een revalidatie afdeling bij mij in de buurt. Gelukkig maar een halfuurtje op de fiets vanaf mijn huis. Dat is nog is wat anders dan een uur naar Duitsland rijden met de auto.

Zoals je ziet is er weer genoeg gebeurd. En heb ik door mijn vakantie ook weer genoeg inspiratie gekregen om weer te bloggen. Ik wil een blogschema gaan maken. Want dat is zowel voor mij als voor jou fijn. Zo weet ik en weet jij waar je aan toe bent. Voor nu zit ik te denken om op maandag, donderdag, en een dag in het weekend (voorlopig wordt dat zondag) een artikel online te zetten. Of het te veel of te weinig is aan artikelen en energie moet ik nog even zien. Ik weet ook nog niet hoeveel energie stage gaat kosten, maar daar gaat sowieso de meeste energie in zitten. Mijn blog staat daar door op een wat lager pitje. Maar ik wil er zeker weer energie in steken!

Wat heb jij in je vakantie gedaan?

Liefs,
Merel 

1 comment on “Update: Weer thuis! Op kamers wonen? & Stage!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge