Sinds gisteren heb ik officieel vakantie! Nu had ik al eigenlijk sinds begin juli al vakantie. Maar officieel is officieel hé. Zomervakantie is mijn favoriete vakantie, en met mij vele anderen denk ik :). Vandaag deel ik mijn vakantieplannen met je!

Ga ik op vakantie?

Hoewel ik vorig jaar 3 week alleen op vakantie ging. Ga ik dit jaar helemaal niet. Misschien een paar dagen weg met vriendinnen of met mijn ouders een paar dagen mee naar Texel. Maar eerlijk gezegd heb ik niet iets speciaals op de planning staan. En ik mag zeggen. Dat vind ik ook wel is lekker.

Maar wat ga ik dan wel doen deze zomervakantie?

Ik ga lekker veel werken aankomende weken! Ik begin vandaag heel toevallig bij mijn nieuwe werk in Groningen waar ik erg veel zin in heb. Volgende week maak ik mijn laatste dienst bij mijn oude werk en neem ik daar ontslag. Want de afstand tussen mijn studentenkamer en mijn werk is niet zo goed met het ov te bereiken. Overdag wel. Maar in de avonduren en de ochtenduren is het gewoon lastig. En aangezien ik nog geen auto heb is het gewoon niet te doen en moest ik een keuze maken. Mijn nieuwe werk ligt 20 minuten van mijn studentenkamer. Dus een ideale afstand om met de fiets te kunnen doen! Ik werk de aankomende weken ongeveer 30 uur per week wat veel is, maar ik heb er zin in!

Vrije dagen invullen

De vrije dagen die ik heb ga ik vooral veel in Groningen spenderen. Ik ben bijna alle dagen wel in Groningen te vinden en wil eigenlijk wel meer van deze stad ontdekken. Zo wil ik ook wat meer fietstochten gaan maken in het Groningse land om Groningen zo wat meer te ontdekken op de fiets. En natuurlijk ook met vriendinnen op het terras zitten, op stap gaan en natuurlijk van het lekkere weer genieten (als dat tenminste zo blijft als vandaag, ik schrijf dit afgelopen dinsdag). Ook ga ik samen met Dana nog naar Delft en willen we met de auto richting Zeeland gaan. Super leuke dingen dus nog in het verschiet voor de aankomende weken!

En wat na de vakantie?

Na de vakantie ga ik volop aan de bak met mijn laatste jaar! Ik hoop dat ik in juli kan zeggen dat ik officieel mbo verpleegkundige ben en mijn diploma daarvoor op zak heb. Ik begin in september tot februari met school en mijn scriptie. En van februari tot juli ga ik stage lopen. Waar weet ik nog niet maar ik hoop ergens in Groningen-stad!

Ga jij deze zomer nog op vakantie? Of wat ben jij van plan deze zomer? Ik ben benieuwd naar jullie plannen!

Liefs,
Merel 

 

4 comments on “Vakantie! Maar wat ga ik doen deze zomer?”

    • Ja, ik vond het zelf ook niet zo’n verkeerd plan eerlijk gezegd. Gewoon een rustige relaxte vakantie zonder verwachtingen is inderdaad ook wel eens lekker! Dankje en gaat hopelijk helemaal goed komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.