large
B
ron: we heart it.

Ja eindelijk kan ik ook vertellen dat ik vakantie heb! Deze week is het dan wel bufferweek (een week om toetsen in te halen) maar die tellen we mooi even bij de vakantie op. Ik hoef tenslotte toch niet meer naar school. Samen met mijn ouders hebben we besloten niet op vakantie te gaan. Maar dat we volgend jaar wel gaan en dan naar Griekenland gaan. Het is dan wel jammer dat we nu niet weg gaan, maar in eigen land kan je het ook heel leuk maken.

Vakantieplannen

Werken
Ik ben als eerst van plan om 4 weken te gaan werken bij een verzorgingshuis in een dorpje bij mij in de buurt. Een klasgenootje had daar het vakantiewerk afgeslagen en ik wist toch dat ik niet op vakantie ging, dus de keus was snel gemaakt om daar te gaan werken. Ik ga er ongeveer 3 dagen per week werken om natuurlijk een lekker zakcentje te verdienen en wat ervaring op te doen in de zorg.

Afspreken met blogvriendinnetje
Ja, dat ga ik ook nog doen! Donderdag 10 juli komt vriendinnetje Dana afreizen naar het hoge noorden om Groningen en Assen onveilig te maken. Daar heb ik ook heel veel zin in!

Weekend naar Terschelling
Het weekend van 25 tot 27 juli ga ik samen met een vriendinnetje van school naar Terschelling, om er toch nog even tussen uit te zijn! Lekker 2 avonden feesten en als het mooi weer is natuurlijk ook nog even zonnen. Ik kijk sinds dat we dit hebben bedacht er al enorm naar uit!

Week weg met roeien
Samen met nog een ongeveer 10 andere van roeien ga ik nu al sinds 4 jaar geleden elk jaar weg in de laatste week van de zomervakantie. We gaan dan een week roeien en overnachten op andere roeiclubs of op campings. We hebben in deze 4 jaar al in de kop van Overijssel, Friesland en Groningen geroeid. Deze week nemen we zo min mogelijk mee om dat we alles vervoeren met onze 3 roeiboten. De leeftijden verschillen erg tussen de mensen die mee gaan. De jongste is 16 en de oudste is in de 70! Maar ondanks het grote leeftijdsverschil is het altijd heel erg gezellig met zo’n grote groep, bijna een grote familie! Dit jaar gaan we weer naar de kop van Overijssel, waar we onder andere door Giethoorn komen.

Overige vakantieplannen
De rest van de dagen ga ik vooral vullen met het schrijven van artikelen voor de site en hopelijk van het weer genieten. Want mooi weer is ook altijd mooi meegenomen! 

Dit waren mijn vakantieplannen voor deze zomervakantie! Hopelijk vond je het leuk om het te lezen!

Heb jij nog leuke plannen voor deze zomervakantie?

Liefs,
Merel

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.