large (8)
Bron: We Heart it 

Ik moet nog een paar uurtjes stage lopen en zondag moet ik dan nog wel even aan school werken maar dan kan ik ook eindelijk zeggen dat ik vakantie heb! Twee weken onbezorgd genieten van kerst en van het nieuwe jaar. Ondertussen nog wel even werken een paar avonden werken maar daar krijg je dan ook wel weer wat leuks voor terug. Wil je weten wat ik allemaal ga doen, lees dan vooral verder mee!

kerstboom

Natuurlijk gaan we veel uitslapen, want echt daar kan je mij geen groter plezier mee doen. Nu ik elke dag om half 6 uit bed ben snak ik altijd naar het weekend om daar tot 12 uur lekker in mijn bed te blijven liggen. Kerst vier ik ook. Thuis samen met mijn gezinnetje en lekker relaxt. Wij vieren kerst niet helemaal opgedoft en met ontzettend veel familie. Wij vieren het thuis juist met z’n vieren en lekker in onze pyjama. Eerste kerstdag tapas die mijn ouders verzorgen en tweede kerstdag een soort gourmet maar dan anders.

Kerstavond vieren we altijd samen met een vriendin van mijn moeder. Eerst zitten we met z’n vijven aan de kaasfondue en daarna geven we elkaar cadeautjes. Vooral mijn ouders en die vriendin van mijn moeder. Dat is een traditie die sinds ze elkaar kennen al is voortgezet. Het zijn allemaal tweedehands cadeautjes, dus dingen die ze niet meer gebruiken.

 

 

 

kerstkaart
In de tweede week is het de week van nieuwjaar. Ik vier zelf is een keer niet nieuwjaar thuis. Ik heb het namelijk nu 17 keer thuis gevierd en vond het wel erg leuk om nieuwjaar te vieren met andere mensen om mij heen. Daarom vier ik het dit jaar met een hele goede vriendin van mij bij haar thuis. Samen vieren we ook nog een wat latere kerst met cadeautjes, zeg maar twee in een haha. Ik heb er in ieder geval super veel zin in!

Ook ga ik deze week met een andere goede vriendin lunchen en shoppen in Groningen. Ook heel veel zin in!

Nu nog een update hoe het met mij gaat. Nou ik kan wel zeggen dat het goed gaat. Ik heb het ontzettend druk met stage gehad de afgelopen zes weken. De laatste week heb ik ontzettend hard gewerkt aan mijn opdrachten en leerdoelen en nu hoop ik dat de laatste vier weken, want ik loop er in totaal 10 een beetje goed en snel voor bij gaan.

Ook ben ik hard bezig met rijles en mijn theorie die ik voor mijn rijbewijs moet leren kennen. Vorige week vrijdag had ik theorie-examen en ben ik helaas gezakt op vier vragen, echt ontzettend balen. Ik was er ontzettend zenuwachtig voor, en had toen ik hem had gemaakt ook al wel een klein beetje erop gerekend dat ik zakte. Maar goed, op 2 februari heb ik mijn tweede en nu hoop ik dat ik hem wel ga halen!

Hoe gaat het met jou? en hoe ga jij kerst en oud en nieuw vieren?

Liefs,
Merel

2 comments on “Vakantie! Wat ga ik doen? + een update hoe het met mij gaat!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.