large

Eindelijk het is meivakantie! Eerlijk gezegd heb ik er niet zo naar toe geleefd als andere vakantie’s. Deze kwam eigenlijk veel te snel voor mijn gevoel. Ik wilde dit artikel eigenlijk al vanochtend plaatsen, maar had vanochtend totaal geen puf ervoor om hem te typen en online te zetten. Maar gelukkig komt die vandaag nog wel online! :). Tja, mijn vakantieplannen ik heb er echt best wel veel voor een week, maar goed kijk maar even mee als je het leuk lijkt wat ik deze week ga doen.

Maandag (vandaag)
Vandaag heb ik best wel veel op een dag gedaan. Eerst naar de KNO-arts. Omdat ik helaas al 2 weken met ontstoken keelamandelen loop. Dit heeft een apart verhaal. Ik liep twee weken geleden al met die ontstoken amandelen. Ik ben toen naar de huisarts gegaan en die heeft mij toen antibiotica capsules voorgeschreven. Dit heb ik een week drie keer daags geslikt, maar het hielp voor geen ene meter. Ze waren als nog opgezwollen en pijnlijk. Toen ben ik uiteindelijk vorige week vrijdag weer naar de huisarts gegaan, en die heeft mij toen verwezen naar de KNO-arts. Want hij dacht dat mijn amandelen eruit moesten gehaald worden. en als die er uit werden gehaald was ik een week lang ziek en kon ik alleen maar vloeibaar drinken of ijsjes eten. Op zich is dat geen probleem maar na een tijdje ben je dat toch zat, dat thuiszitten. Toen we uiteindelijk bij de KNO-arts waren, bleek dat mijn amandelen er helemaal niet uit hoefden. Ik heb neusspray meegekregen omdat ik last heb van allergische reacties op pollen van buiten (oftewel kort samengevat hooikoorts). Eerlijk gezegd ben ik wel ontzettend blij dat die dingen er niet uit hoeven. Het was anders zo’n gedoe met school geweest!
Toen we bij de KNO-arts weg gingen, gingen we direct naar de stad Groningen om nieuwe schoenen te halen.

Ik heb hele moeilijke voeten, helaas. Waardoor ik niet alle schoenen aan kan. Ik heb een brede voorvoet en een smalle hiel. Wat betekent dat leuke schoenen zoeken ontzettend lastig is. Maar gelukkig heb ik bij een speciale schoenenzaak hele leuke clarks look-a-like schoenen gekocht. Ik laat ze morgen in een artikel voor bij komen, dus ik houd jullie nog even in spanning! Toen we de schoenen hadden gehaald hebben ik samen met mijn vader nog even op het terrasje op de V&D in Groningen gezeten, want het was ontzettend lekker weer vandaag!

We hebben zijn nog even wat winkels in geweest en toen was het al weer tijd om naar huis te gaan.

Dinsdag
Op dinsdag ga ik naar een vriendinnetje die ik al heel lang niet meer heb gezien. We zijn al 10 jaar bevriend sinds groep 1. Maar we zijn na de basisschool allebei naar een andere middelbare school gegaan. We zien elkaar hierdoor veel te weinig, omdat we natuurlijk een eigen leventje leiden. Gelukkig heb ik dinsdag de tijd om haar even te zien.

’s avonds ga ik naar de roeiclub omdat ik daar dan een feestje heb. We vieren paasyama, wat inhoudt dat we Pasen vieren en daar blijven slapen. Na ja slapen meer opblijven en naar een kampvuur kijken ;).

Woensdag
op woensdag wordt ik wakker op de roeiclub zoals je al hebt gelezen. En heb ik om 2 uur ’s middags een sollicitatiegesprek bij een dorp bij mij in de buurt, om daar vakantiewerk te doen in een verzorgingshuis. Lijkt me erg leuk om daar aangenomen te worden! Hopelijk val ik niet in slaap bij de sollicitatie ;),

Donderdag
Donderdag ben ik niet zo veel van plan. Misschien een beetje bloggen en iets aan school doen, want dat moet helaas ook nog gebeuren…

Vrijdag
Vrijdag geldt hetzelfde als donderdag. Ik heb geen idee wat ik op deze dag ga doen.

Zaterdag
Zaterdag wordt een hele leuke dag! Ik reis dan alleen af naar Amsterdam om daar blogvriendinnetje Dana te ontmoeten. We gaan lekker shoppen in het o zo leuke Amsterdam en ontzettend veel sushi eten <‘3. Een dag waar ik al ontzettend lang naar uitkijk!

Zondag
Zondag wordt een dagje leren en een dagje aan school werken. En natuurlijk foto’s maken van de dingen die ik zaterdag heb gekocht.

Maandag
Maandag is het 5 mei, Bevrijdingsdag. Een extra dagje vrij om de vrijheid te vieren. ’s avonds ga ik samen met vriendinnetje Marleen naar het Bevrijdingsfestival. Lekker dansjes doen op een open veld aan de andere kant van de stad. Daar heb ik ook zo zoveel zin in!

Zo, we zijn al meer dan 700 woorden verder en je hebt gelezen wat ik allemaal deze week ga doen en wat ik vandaag heb gedaan. Hopelijk vond je het leuk om het te lezen!

Liefs,
Merel 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.