wpid-img_20141019_002907.jpg

Gister was het dan eindelijk zo ver. Na dat ik een paar maanden geleden in mei of juni kaartjes heb gekocht voor het concert van Chef’Special was het gister dan zover. De kaartjes had ik gekocht als een verjaardag cadeautje voor een vriendin van mij. Ze is allang jarig geweest maar een verlaat verjaardagscadeautje is natuurlijk nooit mis. Na maanden te hebben uitgekeken naar dit concert was het gister binnen 2 uur voorbij. Maar ik heb er zo ontzettend van genoten! Ik vond het daarom wel zo leuk om hier een kleine sfeerimpressie op mijn geliefde blog te zetten van deze Haarlemse band.

rolstoel

 

Helaas ging ik wel in een rolstoel erheen. Ik heb dit nog niet vertelt, maar ik heb waarschijnlijk een zwaar gekneusde enkel. Dit, door een ongelukkige val van de een na laatste traptree van een trap. Ik kwam verkeerd op mijn enkel terecht en kwam daardoor met mijn volle gewicht op het buitenste van mijn enkel terecht kwam.

Deze vrijdag was ik direct naar de dokter geweest, en ben ik nog even langs het ziekenhuis gegaan om foto’s te maken omdat mijn enkel misschien wel gebroken was. Dat was die dan weer niet, maar waarschijnlijk wel zwaar gekneusd maar dat is ook niet zeker, dat weet ik maandag pas wanneer de zwelling van mijn enkel wat minder is. Nu moest ik het hele weekend met mijn enkel hoog zitten om de zwelling wat minder te laten worden.

Op het concert had ik me al zo lang op verheugd, dat ik het echt niet zou willen missen. Dus mijn moeder had voor mij een rolstoel geregeld, en zo kan ik dan gelukkig wel naar het concert. Dan wel niet vooraan, maar goed, echt fangirl ben ik nou ook weer niet ;).

imageDe foto heb ik hierboven zelf gemaakt met mijn mobiel

Bij het concert waren zowel sta als zit plaatsen. Wij kozen voor de zitplaatsen omdat dit nou eenmaal wat makkelijker voor mij was, omdat ik niet op mijn enkel mag staan. Ze hadden een voorprogramma (of support) van David Benjamin. De muziek van hem zat in hetzelfde sfeertje als die van Chef’Special, dus dat was erg leuk! Na wat gezoek vandaag zag ik dat David Benjamins mee heeft gedaan aan de beste sing en song writer dit jaar, hij kwam me ook wel lichtelijk bekend voor, maar vandaar dus!

Het voorprogramma begon om 8 uur, en na 5 nummers van David Benjamin, en nog een nummer met Joshua, de zanger van Chef’, was hij rond half 9 klaar en moesten we tot 9 uur wachten op de cheffies. Maar daarna kwam de zaal helemaal los. Na wat gefreestyld, een nummer van Macklemore, en na dat ik meerdere filmpjes heb gemaakt speelde ze door tot 11 uur met een kleine toegift. De meest bekende liedjes van hun nieuwe album kwamen langs maar ook oude bekende. Ze kregen de hele zaal mee en vooral bij In Your Arms zong iedereen mee.

Ik vond het zelf een zeer geslaagde avond, en als ze weer in de beurt spelen zou ik er zeker over na denken om nog een keer heen te gaan! Hieronder is nog een filmpje van David Benjamin om je een beetje een beeld te geven wat voor liedjes hij speelt. En daaronder een filmpje van ook iemand die daar was. Ook om je een beetje een beeld te geven van de avond!

Ken jij Chef’Special?

Liefs,
Merel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.