Ik ga ongeveer om de 6 weken naar mijn schoonheidsspecialiste. Zelf vind ik het net zo iets als de kapper. Je haar onderhoudt je, dus je huid moet je ook goed onderhouden. Wanneer ik een behandeling bij haar neem is dit meestal een reinigingsbehandeling. Met masker, gezichtsmassage maar daarnaast epileert ze ook mijn wenkbrauwen. Ik merk zelf dat er in mijn omgeving weinig mensen naar een schoonheidsspecialiste gaan. Zonde, want ook je huid moet je goed onderhouden! Vandaag deel ik mijn redenen waarom je zeker is een keer een afspraak moet maken bij een schoonheidsspecialsite bij jou in de buurt.

Me time/jezelf verwennen

Ik vind de schoonheidsspecialiste net zo iets als een middagje uittrekken voor Netflix. Ook wel me-time genoemd. Alleen al naar de schoonheidsspecialiste gaan vind ik een feestje. Heerlijk relaxed terug komen en met een schone huid. Hoe fijn is dat?

Het geeft je huid een oppepper

Ik ga vooral naar de schoonheidsspecialiste omdat mijn huid nogal onrustig is. Vroeger in mijn ‘puberjaren’ was het nog veel erger. Gelukkig valt het nu wel mee. Maar wanneer ik naar de schoonheidsspecialiste ben geweest is mijn huid daarna echt veel rustiger dan wanneer ik niet heen ga.

Iemand anders kijkt naar je huid en ziet wat het nodig heeft

Soms is het ook wel heel fijn dat iemand anders naar je huid kijkt. Kijkt wat het nodig heeft en kijkt wat voor soort huid je hebt. Ik laat dingen waar ik geen verstand van heb graag aan andere over. Zo is een veel gemaakte huid dat mensen een droge huid hebben. Maar een huid kan niet droog zijn. Hij is eerder vocht-arm dan droog. Dat heb ik dan weer geleerd van mijn schoonheidsspecialiste.

Soms ben je er gewoon aan toe

Ja echt, soms ben je er gewoon aan toe. Om even heerlijk verwend te worden. Om geld uit te geven aan jezelf. Om zo nog meer van jezelf te houden (als je dat al niet heel erg deed). Ik kan echt naar het moment toeleven wanneer ik weer heen mag. Dat komt ook omdat ik een super goede band heb met mijn schoonheidsspecialiste maar ook omdat de behandelingen zo fijn en relaxend zijn!

Ik hoop dat ik je zo heb kunnen overtuigen om ook een keer naar de schoonheidsspecialiste te gaan. Mijn afspraak staat alweer over 2 weken en heb er weer super veel zin in.  Ik raad het iedereen aan om een keer naar de schoonheidsspecialiste te gaan! (Ook mannen/jongens!)

Ga jij wel eens naar de schoonheidsspecialiste?

Liefs,
Merel

2 comments on “Waarom je zeker een bezoek aan de schoonheidsspecialiste moet inplannen”

  1. Haha, ik kan me zo herkennen in het gevoel van ‘er gewoon aan toe zijn’! Ik probeer om de 3 maanden een schoonheidssalon te bezoeken. Ik heb er meerdere geprobeerd in Rotterdam (mijn woonplaats) en ik moet zeggen dat Centifolia mij het best is bevallen. Waarom? Nou, haha.. Mijn vriend had een weddenschap van mij verloren en als tegenprestatie zou hij een keer een schoonheidsbehandeling ondergaan. Bij Centifolia konden wij samen (tegelijkertijd) een behandeling ondergaan. Hij blij, omdat hij niet alleen hoefde te gaan en ik blij, omdat ik toe was aan een schoonheidsbehandeling ^_^

    Groetjes,

    Dalicia van Osch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.