DSC06311

Elke ochtend en avond maak ik braaf mijn huid schoon met verschillende spulletjes. Om mijn huid schoon te houden en om vooral geen nieuwe onzuiverheden te krijgen. De spulletjes die ik gebruik verschillen van tijd tot tijd. Daarom leek het mij wel leuk om een keer te laten zien wat ik ’s ochtends en ’s avonds in de douche gebruik om mijn gezicht schoon te maken.

DSC06312

Stap 1: make-up weghalen met Nivea Oogmake-up reinigingslotion

Ik begin ’s ochtends en ’s avonds meestal met het weghalen van make-up. ’s Avonds probeer ik al het make-up er af te halen en ’s ochtends haal ik de overgebleven make-up er af die ik ’s avonds er niet goed af kreeg. De Nivea reningslotion werkt voor mij heel erg goed en haalt fijn en prikloos de make-up weg bij mijn ogen en over mijn gezicht.

DSC06313

Stap 2: Reinigen met Lush Herbalism

Over Herbalism heb ik al een keer een review geschreven (die kan je hier vinden!). Daar in gaf ik al aan dat ik hem heel fijn in gebruik vond. Ondertussen is mijn eerste pot al weer op en ben ik aan mijn tweede pot begonnen. Waarom hij zo fijn is? Ik merk zeker wanneer ik hem gebruik dat hij mijn huid diep reinigt en ik echt minder last heb van onzuiverheden. Ook nog is super zuinig in gebruik en door de kleine korreltjes kan je hem ook gebruiken als scrub.

 

DSC06314

Stap 3: Extra Reiniging

Na dat ik mijn huid heb gereinigd met Herbalism ga ik nog een keer met een watje over mijn huid heen. Zodat ik echt al het vuil van mijn gezicht af haal. Dit doe ik alleen ’s avonds. Het verbaast mij trouwens echt dat na dat ik mijn make-up er heb afgehaald en mijn huid heb gereinigd hoeveel vuil er nog op mijn huid zit. Vooral verbaast het me dat er nog zoveel foundation achterblijft.

DSC06316DSC06318

Stap 4: hydrateren

Toen ik nog niet zo bezig was met mijn gezichtsverzorging gebruikte ik nog geen dag en nacht crème. Maar ik merk hoeveel verschil het kan maken nu ik een dag en nacht crème gebruik. De droge plekjes die ik vroeger nog wel eens had zijn verdwenen. Ik merk dat mijn huid rustiger is geworden nu ik een crème gebruik. Er wordt net een beetje extra verzorging gegeven via deze twee dag en nacht crèmes. Daarbij zijn deze twee van Nivea echt super zuinig in gebruik.

DSC06324                                DSC06322 DSC06321

Op dit moment ziet mijn huid er zo uit. Zonder pukkeltjes of onzuiverheden en zelfs een beetje bruin door de Nederlandse zon! Ik ben op dit moment echt heel blij met de conditie van mijn huid, want het is ook wel is veel en veel erger geweest.

DSC06311

Dit is de routine die ik elke dag weer opnieuw doe. Een routine met fijne producten. Omdat ik niet veel geld uit wil geven aan het afhalen van mijn make-up bekijk ik regelmatig de aanbiedingen bij Kruidvat, Etos en DA. Omdat je daar vaak veel meer kan inslaan van de grotere A-merken voor veel minder geld dan dat je er normaal voor betaald. Scheelt een hoop geld vind ik.

Wat is jou reinigingsroutine ’s ochtends of ’s avonds?

Liefs,
Merel

1 comment on “Wat gebruik ik nu voor mijn huid?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.