DSC04421

 

Ik vind het altijd erg leuk om te zien wat andere mensen onder de douche gebruiken. Zo kwam het idee om een artikel te schrijven over wat ik onder de douche gebruik. Ik neem aan dat er andere mensen dit ook doen, haha.
Benieuwd wat ik allemaal onder de douche gebruik wanneer ik mij douche? Lees dan snel verder!

DSC04422

Douche gel Nivea Lemon en Oil, Lush Whoosh Shower Jelly 

Op dit moment gebruik ik een douche gel van Nivea van de Action volgens mij. Ik had hem gekregen als kleinigheid voor Sinterklaas. Het is niet een die ik opnieuw zou kopen maar hij is gewoon fijn voor onder de douche. Er zitten hele kleine balletjes (die je als je goed kijkt ook kan zien op de foto) in. De eerste keren voelde ik die niet, maar na een paar keer voelde ik ze, grappig! Ik heb niet het idee dat die balletjes nou wat toevoegen maar het idee is wel leuk. De Shower Jelly van Lush gebruik ik zo nu en dan. Ik vind hem zelf heel fijn om hem te gebruiken met een douchepuff, die ik op dit moment alleen niet in huis heb. Ik moet er even een kopen maar ik vergeet het steeds…

DSC04423

Guhl shampoo en conditioner  Pluiscontrole

Dit is tot nu toe de fijnste shampoo en conditioner die ik ooit heb ontdekt. Ik had er deze week ook al een review over geschreven die je hier kan vinden. Het is al een tijdje geleden dat ik daarvoor de foto’s had gemaakt. Ik heb nu nog maar een kwart over en heb zelfs al een back-up van de twee in huis gehaald. Dat geeft wel aan hoe fijn ik ze vind. Mijn haar is sinds ik het gebruik veel een veel minder pluizig en zit ook beter in model. De geur is trouwens ook heel erg lekker! Ik was mijn haar trouwens 2 tot 3 keer per week. Eigenlijk alleen wanneer het echt vettig is, vaker niet.

 

DSC04424

The Body Shop Tea Tree Foaming Cleaner, Courtin Hand en Face Wash

Als ik onder de douche ga is dat meestal ’s avonds. Ik haal dan meestal ook tegelijk mijn make-up er af zodat ik lekker schoon uit de douche kom. Ik was mijn gezicht dan ook gelijk met een face wash. De Tea Tree Foaming Cleanser en de Courtin face wash wissel ik met elkaar af. Ik ga de Courtin opnieuw kopen want die vind ik tot nu toe het fijnste van de twee. Courtin koop ik trouwens in bij mijn schoonheidsspecialiste.

 

DSC04425

Freeman Dead Sea Mineral Mask 

Dit gebruik ik meestal niet onder de douche maar voordat ik onder de douche ga. Af en toe wanneer ik het druk heb gehad doe ik een masker op van Freeman. Het is een kleimasker die opdroogt. Fijn maar niet spectaculair. Over dit masker heb ik ook een review geschreven en die kan je hier vinden.

 

DSC04427

 

Dit waren dan de producten die ik op dit moment onder de douche gebruik. Ik vind het heerlijk om even onder de douche te staan. Een ontspanningsmomentje maar ook om even nergens aan te hoeven denken. Zelf douche ik niet heel lang. Meestal niet meer dan 5 tot 8 minuten. Hopelijk vond je het leuk om te zien en te lezen waarom ik deze producten nu onder de douche gebruik!

Wat gebruik jij nu onder de douche?

Liefs,
Merel

2 comments on “Wat gebruik ik op dit moment onder de douche?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.