DSC07627

Afgelopen maand is er niet bijzonder veel opgemaakt maar toch zeker wel weer wat om te laten zien. Van parfum tot make-up en van shampoo tot bodybutter. Er zit van alles bij dit keer!

DSC07633

10 ml L’Eau Dissey van Issey Miyake | Catrice Camouflage Cream in 020 light beige

Om gelijk maar met de deur in huis te vallen… Ik heb weer een parfum opgemaakt! Deze keer de L’Eau Dissey van Issey Miyake. Het was een kleintje met zo’n 10 ml maar wat een heerlijke geur. Fris en een beetje zoet, echt heel erg lekker! Zo lekker dat ik de afgelopen maand de 50 ml er van heb gekocht, dan moet hij toch wel heel lekker zijn!

De Camouflage Cream van Catrice heb ik denk ik nu al zo’n 2 jaar intensief elke dag gebruikt. Het was voor mij een prima kleur om pukkeltjes en wallen te verbergen. Maar op het laatst kreeg ik er zo weinig meer uit en was het toch net niet helemaal mijn kleur meer. Ik heb hem dan ook zo goed als opgemaakt. En er is alweer een nieuwe in gebruik, wel ietsje lichter maar toch!

DSC07631

Catrice Liquid Eyeliner in 010 Dating Joe Black | Essence I Love Stage Eyeshadowbase

Ik heb geen idee welk nummer dit is, maar ik heb al een boel van deze eyeliners versleten. Hij maakt geweldige strakke lijnen en blijft de gehele dag goed op zijn plaats zitten. Echt een hele fijne eyeliner! Als deze ooit uit het schap gaat verdwijnen ga ik echt huilen, het is echt een toppertje namelijk! Ik heb hem dan ook met heel veel plezier opgemaakt en de volgende hiervan is ook al weer in gebruik

De I Love Stage Eyeshadowbase gebruik ik ook al zo’n 3 jaar lang vast in mijn make-up routine. Het is een glitterloze oogschaduwbasis die je heel goed kan gebruiken op matte oogschaduws. Door deze oogschduwsbasis blijft mijn eyeliner en oogschaduw de gehele dag goed zitten. Ook deze heb ik met veel plezier opgemaakt!

DSC07629

John Frieda Frizz-Ease Shampoo | Schwarzkopf Anti-Pluis Crème

Ook al gaat de shampoo bij mij niet zo heel hard, ik maak er elke maand sowieso een op. En bij mij gaat de shampoo altijd sneller op dan de conditioner. Vreemd, want bij de meeste vrouwen is dat juist andersom!

De anti pluis creme van schawarzkopf zit ook al een tijdje in mijn routine. Je kan ze volgens mij nu nog alleen maar in voordeelverpakkingen kopen bij het Kruidvat. Dus ik ben bang wanneer die niet meer te koop zijn ik op zoek moet naar een vervangend product. Ik gebruik dit graag na het douchen om mijn krullen nog wat te accentueren en pluis natuurlijk tegen te gaan. Het helpt, maar de pluis gaat nooit helemaal weg. Sinds kort gebruik ik naast deze creme ook nog een olie voor in mijn haar. En die combinatie is wel perfect!

DSC07628

Lush Cosmetic Warrior Masker | Courtin Tea Tree Oil

Het Lush masker kreeg ik gratis ter inlevering van 5 lege producten. Ik vond hem heel erg fijn maar het jammere er aan is dat je het binnen een bepaalde tijd op moet maken. Ook rook die heel sterk naar eieren en knoflook. Maar mijn huid had er zeker te weten baad bij!

Deze fasewash van Courtin heb ik ooit ik denk 2 jaar geleden bij toen nog mijn oude schoonheidsspecialiste gekocht. Ik heb er echt zo lang meegedaan, want aan 1 pompje had ik genoeg. Hij was basic en op zich wel fijn, maar na 2 jaar is het ook maar goed dat die op is.

DSC07630

En zoals bijna elke maand gaat er sowieso 1 bodybutter door heen van The Body Shop. Deze keer is het de Special Edition met bosbessen. Hij was mierzoet, en ik had er ook niet altijd zin in om hem op te doen, maar vol en stevig was hij wel. Mijn huid werd er zacht door en je rook zelfs nog de dag erna dat je het op had gedaan!

DSC07627

Er zijn veel favorieten er door heen gegaan deze maand. Maar van vele heb ik alweer een back-up of die is alweer in gebruik. Ik ben heel erg benieuwd of ik volgende maand juist meer of minder dan dit op ga maken.

Wat heb jij voor het laatst opgemaakt?

Liefs,
Merel 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.