Gister was ik jarig! Zoals je in dit artikel kon lezen. Ik wilde dit artikel eigenlijk al vanochtend online zetten. Alleen toen had ik geen tijd meer om het artikel te typen. Dus vandaar dat die nu pas online komt. Ik vond het niet zo handig om hem morgen online te doen. Want dan is het niet meer zo relevant. Vandaag laat ik je zien wat ik zoal heb gekregen voor mijn verjaardag. En ik kan je zeggen, ik heb een heleboel leuke dingen gekregen al zeg ik het zelf!

Van mijn broertje kreeg ik dit cadeau. Het gedichtenbundel van Tim Hofman a.k.a. ‘De broer van Roos’. Mijn broertje kon niet wachten om hem te geven en gaf hem al de avond voor mijn verjaardag. Ik heb hem al doorgebladerd en er zitten echt super leuke en grappige gedichten bij. Ik wil er nog een boekreview over schrijven dus stay tuned!

Van mijn ouders kreeg ik echt iets super gaafs! Iets wat ik al heel lang op mijn lijstje had staan maar nooit het ‘lef’ had om het te kopen. Een instax mini 8 camera! Ook wel een polaroid camera genoemd. Een camera waarmee je foto’s zo kan afdrukken. Zeg maar moment fotografie. Ik begin mij steeds meer te verdiepen in fotografie en het leek mij zo leuk om ook zo’n camera te hebben. Echt super leuk om hiermee foto’s te maken. De eerste foto zie je al op de afbeelding. Hier wil ik ook graag een review over schrijven. Hoewel er misschien al genoeg van online staan, deel ik ook graag mijn mening met je haha. Eerst nog maar even meer in gebruik nemen! Ik kan in ieder geval zeggen dat ik hier echt super blij mee ben! Een beter cadeau konden ze niet kiezen voor me :). O ja, en op zoek naar een leuke case voor om deze leuke camera!

Van een vriendin van mijn moeder kreeg ik een H&M bon. Ik ben eigenlijk niet van plan om kleding bij de H&M te kopen zoals je in dit artikel kan lezen. Maar bij de H&M Home kan je ook genoeg leuks vinden. Ik ga daar even kijken voor iets voor op mijn vensterbank in Groningen. Daarvoor ben ik al een tijdje naar op zoek om iets leuks ‘vullends’ te vinden.

Van mijn super lieve huisgenootjes/ beste vriendin kreeg ik een kaart waarin in staat dat we samen een keer een high-tea gaan doen in Groningen! Heel erg leuk en totaal niet verwacht! En ook kreeg ik mijn favoriete chocoladereep van ze. Echt super lief!

Ik kreeg gister ook in eens een pakketje van Greetz. Ik had van niemand een pakketje verwacht dus dit kwam ook als een verassing. Ik kreeg het van mijn oppasadres waar ik wel is oppas. Er zat in het pakket windlichthouders voor om een kaarsenhouder. Echt enorm leuk en past precies bij de stijl die ik ongeveer wil hebben voor in mijn studentenkamer.

Ik ben ontzettend verwend op mijn verjaardag moet ik zeggen. Ik voelde me aan het begin van de dag niet echt jarig moet ik zeggen. En zag ook een beetje tegen de leeftijd op. Maar hé, er veranderd niets aan me, er komt alleen een jaartje bij :). Stuk voor stuk allemaal ontzettend leuke cadeau’s en kan niet wachten om met sommige aan de slag te gaan. Ik vond het leuk om dit aan je te laten zien!

Wat wil jij nog heel graag voor je verjaardag krijgen? Ik ben benieuwd! 

Liefs,
Merel

4 comments on “Wat ik heb gekregen voor mijn verjaardag!”

  1. Wat een leuke cadeaus! Die gedichtbundel word geweldig verkocht in de winkel waar ik werk. En wat tof van je polaroidcamera! Diezelfde kaart (van je vriendinnen) kreeg ik trouwens voor mijn verjaardag afgelopen dinsdag, heel toevallig! Malou x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.