DSC08146

Wanneer ik naar Papenburg ga, zit ik daar meestal zo’n 10 a 9 dagen stage te lopen. De afgelopen keren heb ik steeds te veel aan make-up mee genomen wat ik echt niet gebruik. En dat is zonde, want die plaatsen kan ik beter vullen met andere dingen die ik mee wil nemen. Wat ik je vandaag laat zien zijn alleen de belangrijkste dingen die ik op zou doen in Papenburg. Want wanneer ik werk gebruik ik meestal alleen wat poeder, concealer, oogschaduw (en basis), eyeliner en mascara.

DSC08157

Dit is het dan! Alleen de belangrijkste dingen en wat lipproducten. Het was wel even zoeken naar de belangrijkste basis dingen. Want ik hou zelf heel erg van afwisseling.

DSC08148

De kwasten. Vrij Basic en het grootste gedeelte is van Real Technique. Vind dat een heel fijn merk om te gebruiken. Voor de rest zit er nog een blush kwast van Essence bij, een wenkbrauwkwastje van Ecotools en twee oogschaduw kwasten van de Hema. Zijn allemaal zeer fijn in gebruik.

DSC08150

De basis is echt heel weinig. Een primer om op te maken, een concealer en poeder die ik al eeuwen gebruik en een foundation die ik heel af en toe op doe. Maar meestal alleen op de onzuivere plekjes op mijn gezicht.

DSC08153

Voor de oogschaduw heb ik twee paletten mee, ik wissel wel af van kleuren en paletten, maar meestal gaat het Selfie palette standaard mee naar Papenburg. Dit keer gaat ook het All About Nude palette mee van Essence, die is ook al meerdere malen met plezier gebruikt zoals je kan zien.

DSC08154

Voor de ogen en wenkbrauwen gebruik ik standaard favorieten. Vooral de eyeliner en wenkbrauwpoeder is erg geliefd.

DSC08155

Ik weet dat ik dit niet heel veel ga op doen maar neem het toch maar mee. Voor de volgende keer ga ik denk het faceform palette meenemen van Sleek. Neemt nog minder ruimte in beslag. Alle drie zijn ze top. Vooral de bronzer is heel erg mooi en precies de goede kleur voor mijn huid.

DSC08156

Om af en toe wat lipstick op te doen of een ander subtiel kleurtje heb ik dit mee genomen. Mijn favoriete Rimmel lipstick die al bijna op is. De NYX lipgloss voor een heel klein beetje kleur en de Maybelline Colour Drama Pencil voor wat nude lippen.

DSC08147

Ik vind het altijd maar weer een gedoe om make-up in te pakken. Het liefst pak ik gewoon wat ik heb en hoef ik het niet allemaal bij elkaar te zoeken. Maar ja, dat gaat een beetje moeilijk. Dit is dus zo’n en beetje wat ik mee neem. Genoeg om me 10 dagen mee op te maken, haha.

Hoe en wat voor make-up neem jij mee als je op vakantie/ een weekend weg gaat? 

Liefs,
Merel 

1 comment on “Wat neem ik mee aan make-up naar Papenburg?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge