DSC03983

Goede voornemens, volgens mij maakt iedereen ze aan het begin van het jaar. Morgen komen mijn goede doelen voor 2015 online maar eerst terug blikken op die van 2014. Wat waren ook al weer mijn goede voornemens? En de hamvraag, heb ik ze gehaald? Ik heb ze even op een rijtje gezet en erbij gezet of ik ze wel of niet heb gehaald.

Blog doelen

Meer aandacht voor mijn blog.

Camera

Dat is zeker gelukt dacht ik. Ik heb een domein gekocht en een nieuwe camera voor betere foto’s. Ook heb ik meer tijd besteed om kwalitatief goede artikelen online te zetten. Ja doel 1. is zeker gelukt.

Voor januari 2015 200 artikelen online hebben.

make-up

Dat is ook (net!) gelukt. Er staan nu 203 artikelen online van mij. Volgens mij is daarvan de helft zonder foto’s want die zijn niet met de verhuizing naar mijn eigen domein mee gekomen.

Meer verdiepen in productfotografie

DSC03486

Dat heb ik zeker ook gedaan. De foto’s die ik nu maak vind ik veel beter dan de foto’s die ik een jaar geleden maakte met mijn camera. Natuurlijk kan je je altijd nog verbeteren wat betreft fotografie. Maar het begin is der.

Beauty/make-up doelen

Kwasten kopen

DSC03984

Ook gelukt, haha. En naast dat ik ze heb gekocht gebruik ik ze ook nog is. Er zijn natuurlijk altijd nog kwasten die ik wil maar die komen geleidelijk ook in mijn bezit.

Meer make-up kopen

DSC03980

Ook gelukt, ook al is mijn moeder daar iets minder blij mee. Mijn bakje met paletten is ondertussen een beetje uitpuilend geworden. In 2015 maar een groter bakje vinden om nog meer paletten in te kunnen stoppen!

Parfum kopen

DSC01831

Vaker afwisselen van oogschaduw.
Dat is zeker gelukt. Verschillende ooglooks heb ik zeker geprobeerd. De uitdaging voor 2015 wordt om kleurrijkere looks te maken. Met verschillende kleurtjes die ik niet zo snel er bij zou pakken.

Persoonlijke doelen

Gezonder eten

DSC02780

Eén van de dingen die dit jaar niet echt is gelukt. Ik heb over het algemeen wel gezond gegeten maar natuurlijk zijn er ook een paar uitschieters te noemen. Volgend jaar wil ik gezondere snacks gaan eten wanneer ik trek heb of van school terug kom. Dus volgend jaar niet gelijk de koekjes trommel induiken na schooltijd!

Mijn eerste jaar halen van verpleegkunde

Dat eerste jaar heb ik gehaald. Het tweede jaar wil ik natuurlijk ook halen. Ik zit nu in de laatste weken van mijn stage en stiekem verlang ik ook wel weer op school te zitten. In de eerste periode zat de motivatie voor school er niet echt in dit jaar. In 2015 maak ik dat goed en zorg ik ervoor dat ik met een knaller van een eindlijst in mijn derde jaar terecht komt, tenminste daar zorg ik voor!

Sturen op de Head en de Elfstedentocht

De Elfstedentocht is niet gelukt. Eerst wil ik hem zelf gaan roeien voordat ik hem ga sturen in de wedstrijdploeg. In 2015 ga ik hem waarschijnlijk wel fietsen dus dat maakt al veel goed! De Head in Amsterdam op de Amstel heb ik wel gestuurd. We waren dan wel derde geworden maar mijn ploegje had het heel goed gedaan. Volgend jaar gaan we voor de winst!

Welk goede voornemen heb jij behaald dit jaar?

Liefs,
Merel

5 comments on “Wat waren mijn goede voornemens van dit jaar? En heb ik ze gehaald?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.