Sinds mijn verjaardag ben ik in het bezit van een instax mini camera. Ik had niet gedacht dat dat ding mij zo blij kan maken. Ik denk na de baby born die ik ooit een keer voor Sinterklaas heb gekregen echt het beste cadeautje tot nu toe wat ik van mijn ouders heb gekregen. En dat zegt héél wat moet ik zeggen. Het fotograferen met een polaroid camera is een hele andere manier van fotograferen. Tegenwoordig maak je een stuk of 100 foto’s en kies je de beste uit. Maar met een polaroid moet de foto in een keer goed zijn. Dat is soms een hele uitdaging maar des te leuker vind ik! Nu doe je echt je best om een mooie foto in een keer te maken. Ik schreef laatst al een artikel over mijn Instax mini 8 camera (die kan je hier terug lezen). Door Instagram kwam ik in aanraking met de webshop Instant Snap. Op deze Etsy webshop (een webshop waar bij je zelf spullen kan verkopen, een beetje vergelijkbaar met marktplaats, maar dan wereldwijd) staan allemaal verschillende dingen die je kan gebruiken voor je instax camera. Hoe leuk! Om je een beetje een idee te geven wat ze allemaal daar verkopen heb ik vandaag een wishlist voor je klaar staan. Gewoon omdat het kan :).

Monochroom Instant film 10 vellen €12,95

Ten eerste hoe leuk zijn al die verschillende vellen? Ik zou ze allemaal even graag willen hebben. Maar deze met zwart/wit effect vind ik wel heel gaaf. Ik ben sowieso heel erg fan om foto’s te maken in zwart/wit. Vooral portretfoto’s kunnen er dan heel gaaf uit komen.

Selfie Lens €6,96

Tegenwoordig maken we overal selfie’s van. En nu kan je ook polaroids maken met een selfie lens. Hoe leuk! Dit is echt een dingetje wat ik zou willen hebben. Gelukkig is die helemaal niet prijzig. Ik zit er aan te denken wanneer ik weer ga werken deze aan te schaffen. Als een cadeautje voor mezelf :).

Fujifilm Instax Mini Film Candy Pop 10 vellen €11,89

Deze film vellen met polkadot print is toch ook geweldig! Het fleurt je polaroid foto nog net een beetje wat op. Zo leuk!

Fujifilm Instax Mini Film air mail 10 vellen €11,89

En deze met air mail print s ook geweldig toch? Het lijkt me helemaal leuk om al die verschillende vellen met elkaar te mixen. Zo heb je een heel vrolijk geheel lijkt me :).

Fujifilm Instax Mini Foto album voor 120 foto’s €16,57

Om al je foto’s op te bergen kan je een fotoalbum aanschaffen speciaal voor deze kleine polaroid foto’s. Super leuk als je het mij vraagt. Ik zou zelf voor deze blauwe hoes kiezen. Maar je kan nog veel meer andere kleuren kiezen in de webshop.

Je kan ook heel veel leuke dingen krijgen voor je instax camera bij de HEMA. Wat dacht je van een soort dromenvanger om je polaroids aan op te hangen? Of leuke insteekhoesjes waar bij je je polaroid neer kan zetten. Ik ben in ieder geval heel erg enthousiast over deze camera zoals je kan lezen :).

Heb jij een instax camera? En heb jij nog toffe accessoires gezien voor deze camera?

Liefs,
Merel

 

Bron foto’s: Etsy Instant Snap

 

 

2 comments on “Webshop: Etsy Instant Snap Instax Shop | Mijn Instax accessoires wishlist!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.