Sinds een tijdje heb ik een Fjall Raven tas. In dit artikel leg ik uit waarom ik nou juist deze tas heb gekocht. Het is een tas die ik vooral gebruik voor kleine uitstapjes. Zoals even naar de stad gaan, afspreken met vriendinnen of wanneer ik niet veel hoef mee te nemen voor mijn studiedagen. Het is een kleine tas van 16 liter, maar er past genoeg in. Vandaag laat ik je zien wat er allemaal in past!

Agenda en Bullet Journal

Wat altijd met mij mee gaat is mijn agenda. Ik kan werkelijk niet zonder. Afgelopen week had ik hem een dag niet mee naar college en ik merkte gelijk dat ik een deel miste. Mijn agenda is heilig voor mij. Zonder dat ding kan ik geen afspraken plannen. Vooruit plannen of überhaupt kijken wat er de aankomende weken gaat gebeuren. Die gaat dus standaard mee in mijn tas. Mijn bullet journal neem ik vooral mee voor de lijstjes die er in staan. Die vul ik aan wanneer ik inspiratie heb.

Etui

Wat daarnaast ook altijd mee gaat is mijn geliefde etui. Hier zit dan ook werkelijk alles in wat ik qua pensoorten gebruik. Vooral mijn vulpen gebruik ik graag in mijn agenda en bullet journal. Maar ook stabilo pennen, markers en potloden kan je in mijn etui terug vinden.

Astma medicijn

Mijn astma medicijn neem ik ook altijd mee. Voor als ik onderweg benauwd word.

Powerbank

Deze powerbank heb ik ook altijd bij mij. Niet altijd goed opgeladen. Maar bij deze hoeft dat ook niet! Hij heeft 20.000mah waar ik ongeveer 3x mijn mobiel mee kan opladen. Ik vind een powerbank zeer handig om bij mij te hebben. Omdat ik zelf overdag vaak in Nijmegen te vinden ben en minder vaak thuis vind ik een externe oplader super handig. Mijn powerbank komt van powerbankcenter.nl waar ze ook een solar powerbank verkopen en zelfs verschillende powerbank

Waar ik een haat-liefde verhouding mee heb is hoe je de fjall raven kanken tas open moet maken. Het is handig dat hij helemaal open geritst kan worden, maar daardoor heb je gelijk wel een super groot vlak open. En ik ben vaak bang dat er van alles uit kan vallen wanneer je hem niet goed hebt dicht zitten. Maar goed, dat is gewoon een puntje van opletten.

Wat neem jij allemaal mee in je tas? En wat voor tas heb jij?

Liefs,
Merel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.