Sommige hebben altijd een handtas mee wanneer ze op pad gaan, bij mij is dat mijn oude vertrouwde Hershel tas. Het is echt mijn to go tas. Voor een dagje weg, om te shoppen of als ik naar school moet. Een grote tas waar ik al bijna 2 jaar tevreden mee ben! Vandaag laat ik je zien wat ik zoal allemaal in mijn tas heb zitten op een normale dag wanneer ik weg ga van huis.

Mijn Herschel backpack heb ik in december alweer 2 jaar. En echt ik heb er nog geen dag spijt van gehad! Door mijn scoliose (ook wel scheve rug genoemd) is een handtas dragen niet altijd fijn. Door een rugtas op mijn rug te hebben is de draaglast evenwichtiger dan wanneer ik een handtas bij me draag. Als je nog een goede rugtas nodig hebt raad ik zeker aan om een Herschel aan te schaffen. Want naast zwart (die ik heb) zijn er nog veel meer andere kleurtjes, prints en verschillende soorten tassen.

Portemonnee

Een van de belangrijkste dingen die in mijn tas zit. Niet eens gevuld met heel veel geld. Want ik pin bijna alles wat ik koop. Zo kan ik ook sneller weten wat ik waar heb gekocht. Mijn portemonnee zit vooral vol met pasjes en spaarkaarten. Altijd handig om bij je te hebben. En echt, ik gebruik bijna al mijn spaarkaarten wel!

Agenda

Ik ben totaal geen type die haar afspraken in haar mobiel heeft staan. Ik schrijf al sinds de basisschool in een agenda en dat zal nog wel een tijd zo blijven. Ik houd gewoon van het schrijven op papier. Daarnaast ben ik niet heel erg voorzichtig met mijn mobieltjes. Waardoor er vaak al een in de wc is beland of op de betonnen vloer. Niet handig om dan alles wat belangrijk is in je mobiel te zetten. Mijn agenda raak ik trouwens ook nooit kwijt omdat hij al-tijd in mijn tas zit.

Bullet Journal

Sinds kort heb ik naast mijn agenda ook mijn bullet journal bij me. Hier schrijf ik naast weekoverzichten ook maandelijkse overzichten, lijsten en van alles in. Hier kan je een artikel lezen over mijn bullet journal en hoe ik hem gebruik!

Etui met stiften en pennen

Voor mijn bullet journal gebruik ik speciale stiften en pennen. Ik heb daarvoor een speciale etui die ik ook altijd bij me heb. Ik gebruik de pennen trouwens ook gewoon in mijn

Maandverbandbakje van Libresse

Hoe vervelend is het als je in je maandelijkse periode komt en je niks voor onderweg bij je hebt. Wat een uitvinding is dan dit bakje van Libresse! Ik heb zelf echt een schurft hekel aan tampons dus gebruik het liefst van die verbandjes. En dan het liefst van Libresse. Nu vond ik het altijd al een gedoe om die dingen mee te nemen wanneer je een dag weg gaat. Sinds kort heb ik daarvoor dit bakje van Libresse. Handig en ook nog een beetje mooi.

Kaartenhouder

Mijn kaartenhouder heb ik meestal in mijn jaszak zitten. Maar nu het weer steeds mooier wordt heb ik meestal geen jas meer aan. En vrouwenbroeken hebben meestal aan de voorkant geen broekzakken zitten (of niet diep genoeg, ben ik de enige met deze struggle?) dus heb ik hem dan het liefst in mijn tas zitten zodat niemand anders er bij kan. Deze kaartenhouder heb ik echt al heel erg lang. Naast mijn pinpas zit ook mijn rijbewijs, wat spaarkaarten van de HEMA en Kruidvat en ook mijn ov er in. Ideaal als je niet altijd je hele portemonnee mee wilt mee zeulen.

Oordopjes

Kan ik in het openbaar vervoer ook niet zonder. Op een lange treinreis naar het westen des lands vind ik het heerlijk om oordopjes in te hebben om even in mijn ‘eigen’ bubbel te zitten.

Zonnebril

Tja, niet nodig om uit te leggen lijkt me. Altijd bereid op de onverwachte zonnestralen op het terras of ergens anders!

Sleutels

Sleutels heb ik ook altijd bij me. En zoals je ziet is het een beste bos. Er zitten zowel sleutels bij van mijn ouders huis, die fiets die ik daar heb staan, de sleutels van mijn studentenkamer in Groningen en van de fiets daar. Maar ook nog wat andere van bijvoorbeeld de roeiclub en extra sloten voor op mijn fiets.

Lipstick en parfum

Ook heb ik altijd een parfum bij me. Nu is dat die van Narciso Rodriguez for her. Een heerlijke parfum! En een lipstick heb ik soms bij me. Deze van Rimmel is een van mijn favorieten.

Rabo Scanner

Ik heb hem nu niet zo vaak meer nodig maar het is wel fijn om zo geld te kunnen overmaken. Of als ik in Groningen ben wat te bestellen via mijn laptop. Gewoon een handig ding om altijd bij je te hebben!

Mijn tas inhoud verschilt trouwens echt van dag tot dag. De ene keer zit wel mijn laptop er in maar de andere keer neem ik verschillende boeken mee of mijn toilettas wanneer ik weer een paar dagen in Groningen slaap. Wat ik hierboven heb ik beschreven is wel de ‘basis’ inhoud. Ik hoop dat je het leuk vond om dit te lezen.

Wat heb jij altijd in je tas zitten?

Liefs,
Merel

 

2 comments on “What’s in my Herschel backpack?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.