Ik heb altijd wel wat te wensen. Zoals iedereen denk ik. Niet dat ik het altijd kan betalen maar daarom des te leuker om een wenslijstje te maken met wat je graag wilt. Zo is er altijd wat om over te dromen. Die dromen maak ik graag werkelijkheid. En een visuele lijst hebt daar zeker bij. Vandaag heb ik een lijstje voor je gemaakt met wat ik graag zou willen hebben. Zeg maar een lijstje voor de feestdagen waar jij inspiratie uit kan halen. Ik doe helaas niet met mijn familie aan kerst. Wel aan sinterklaas, maar dat is alweer passé. Dit lijstje kan ook mooi gebruikt worden voor mijn verjaardag. Want ik ben over 2 maanden alweer jarig!

♥ Boek – Gewoon wat een studentje savonds eet – €20,00
Ik ga volgend jaar op kamers wonen in Groningen. Super leuk vind ik. Eindelijk een plekje voor mezelf. Maar daarnaast komt er veel meer kijken dan alleen mijn eigen plekje. Ik moet ook koken, schoonmaken en andere huishoudelijke klusjes gaan doen. Koken vind ik altijd al erg leuk om te doen als het maar simpel te bereiden is en niet te veel afwas geeft. Het ‘Gewoon wat een studentje ’s avonds eet’ boek komt daarbij als geroepen. Redelijke gezonde recepten staan hierin met niet te veel afwas. Een boek wat ik zoek!

♥ Boek – Nooit meer te druk – €17,99
Iedereen heeft het tegenwoordig ‘te’ druk. Met werk, school, dagelijkse activiteiten of sporten. We klagen erover maar doen er eigenlijk weinig mee om het minder druk voor ons zelf te maken. Ik ben heel benieuwd naar dit boek. Mijn voornemen voor 2017 is ook om meer te gaan lezen. Kan dit boek mooi bij helpen!

♥ Sportlegging H&M €34,99
Ik wil graag weer het sporten oppakken. Op dit moment is mijn energielevel vrij laag. Hoe graag ik ook wil op dit moment wil het gewoon even niet. Maakt niet uit, even mee wachten en dan gaat het wel weer wat beter. Ik ben zelf heel erg op zoek naar nieuwe kleding voor mijn kledingkast. Ik heb heel veel oude sportkleding wat wel aan vervanging toe is. Vandaar lekker rondneuzen op de H&M site en zo kom je nog is leuke sportleggings tegen!

♥ Moleskine gelinieerd Notitieboek €12,25
Ik heb altijd al iets met lijstjes en to-do boekjes gehad. Ik kocht ze veel maar gebruikte amper. Nu ik wat ouder ben en wat ‘meer’te doen heb gebruik ik veel boekjes en post-its voor lijstjes maken. Wanneer ik alles heb opgevuld ben ik van plan om een duurzaam boekje te kopen van Moleskine om er misschien wel jaren mee te doen. Of niet ik weet natuurlijk niet wat ik er allemaal nog ga inschrijven ;).

♥ Kaartenrek Hema – €10
Voor in mijn nieuwe kamer ben ik nog op zoek naar een leuk kaartenrek. Om bijzondere leuke kaarten in te hangen. Als een soort inspiratierek. Bij de Hema hebben ze er een voor €10! Dat had ik niet verwacht super leuk!

♥ Activity Tracker – €69,00
Ik ben al een lange tijd op zoek naar een goede activity tracker. Eentje die mijn slaap, stappen en sportactiviteiten meet. Want meten is weten. Nu zag ik bij Miss lipgloss dat ze deze Activity tracker aan het testen is. Ik ben heel benieuwd wat zij er van vindt en ga hem misschien in de toekomst ook wel kopen. Hij is waterbestendig en het batterijtje kan 6 maanden mee, dat is nog is lang! Je zou hem dus iedere dag om kunnen houden.

♥ dekbed overtrek – €29,96
In mijn nieuwe kamer wil ik ook wel wat nieuwe dekbedovertrekken. Ik ben op die van die ik nu heb een beetje uitgekeken. Deze vond ik wel heel vet met het wereldse design.

 

♥ Kwasten was bak real techniques – €18,99
Ik ben zelf nog op zoek naar een fijne kwastenbak waar ik mijn kwasten in kan wassen. Ik gebruik nu mijn hand als een kommetje en laat daar stromend water op vallen. De kwasten was ik met babyshampoo. Dat valt mij op dit moment heel goed. Alleen nu nog een fijne bak vinden. Deze van Real Techniques lijkt mij wel heel fijn. Ik vind 19 euro alleen wel een beetje duur voor zo’n bak. Nog even sparen. Dan leg ik misschien wel het geld er voor weg en ga ik hem kopen.

♥ polaroid camera HEMA – €65
Ik zit al een tijdje te kijken voor een polaroid camera. Bij de HEMA heb je ze voor 65 euro wat ik zelf nog niet eens heel duur vind voor zo’n camera. Ik wil er nog even voor sparen maar ik denk dat dit nog wel is een verjaardagscadeautje voor mezelf kan worden.

♥ Tijdschriftenrek – €24,95
Naast een kaartenrek wil ik ook graag een tijdschriftenrek in mijn kamer. Want hoe Pintrest waardig wordt dan je kamer. En hoe leuk ziet het er uit als daar allemaal tijschriften inhangen. Ik vind het in ieder geval heel tof dat het bestaat. Ook hiervoor geldt: Even voor sparen.. 25 euro voor een tijdschriftenrek is namelijk niet niets voor een studentje zoals ik.

♥ Schoenenrek – €11,99
Het laatste rek voor mijn kamer. Een schoenenrek! Ik heb altijd al zo’n ding gewild. Nu mijn schoenenverzameling steeds een beetje groter wordt is dit ideaal voor op je kamer. Neemt minder ruimte in dan dat al die schoenen door de kamer heen slingeren toch?

♥ Schoenen van Mipacha – €129,95
Ik weet niet precies waar en hoe ik ze tegen kwam. Maar ik wist wel dat ik dit hele gave schoenen vond. Mipacha schoenen komt oorspronlijk uit Cuzco, wat ligt in Peru. Daar worden de schoenen handgemaakt door de lokale bevolking. Zij worden geïnspireerd door de cultuur en het landschap van Peru. Ik vind spullen met een verhaal veel leuker om te kopen dan die dat niet hebben. Ik heb ze dan nog niet, maar denk er zeker over na om deze aan te schaffen. Want hoe leuk zijn die printjes dan?! Hier kan je de schoenen trouwens vinden.

♥ Smashbox Photo Finish Primer – €16,59
Mijn primer is bijna op. Ik heb nog geen goede gehad die voor mijn huid geschikt is. Ik wil graag de Photo Finish Primer proberen van Smashbox. Ik ben heel benieuwd hoe die is op mijn huid. Ik denk dat dit een van de dingen is die het eerste wordt aangeschaft van mijn wishlist.

Zoals je ziet is er nog veel voor om te sparen. Maar dat is juist heel leuk vind ik. Een doel stellen en daarvoor werken is veel leuker dan dat niet te hebben en maar gewoon wat kopen. Ik ga tegenwoordig steeds bewuster met geld om en probeer zo ook in te zien wat ik per maand uit geef. Ik ben van plan om in de toekomst hier nog wat meer aandacht aan te besteden, want ik vind het een best interessant onderwerp.

Waar ben jij op dit moment voor aan het sparen?

Liefs,
Merel 

4 comments on “Wishlist voor de feestdagen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.