Ik betrap me er steeds vaker op, ik verstuur sneller een appje naar een vriendin toe die jarig is, een nieuwe baan heeft of juist ziek is dan dat ik een kaartje stuur. Sowieso maak ik al bijna geen gebruik van kaarten sturen en is dat echt iets van voor het mobiele tijdperk. Maar ik weet zelf ook hoe leuk ik het vind wanneer ik een kaartje krijg voor mijn verjaardag, bij ziekte of juist zomaar. Het is net wat specialer en er is meer tijd en aandacht in gestoken dan zo’n stom appje die je zo (bijna gedachteloos) verstuurt.

 

Daarom probeer ik er nu vaker aan te denken om een kaartje te sturen. En hoe leuk is het om een zelfgemaakt kaartje te krijgen van iemand anders! Nu ik het handletteren heb ontdekt maak ik geregeld kaartjes. Ik koop zelf vooral voor handletter projectjes kaarten van Papicolor wat te verkrijgen is bij Pipoos.

De ontwerpen die ik maak bedenk ik meestal niet zelf. Maar haal ik voor een groot gedeelte gewoon van Pintrest vandaan. Echt een geweldig platform voor inspiratie vind ik! Ik heb het pas sinds een paar weken ontdekt dat Pintrest. Ik vond het eerst niet zo nodig, want je hebt toch al instagram als inspiratie platform. Nou, Pintrest vind ik zelf een heel andere wereld qua inspiratie. Er is zoveel op te vinden! En je kunt ook alles pinnen op verschillende borden. Wat ook nog is super handig is. Allemaal verschillende soorten pinborden maken, geweldig!

Kaartjes maken is op zich wel een prijzige business. Je kan een pak kaarten van 6 stuks kopen voor €2,50. Maar daar wil je natuurlijk ook nog een envelop om heen en dat kost ook nog is €2,50. Daarnaast moet je natuurlijk ook nog je postzegels betalen en ook dat is niet goedkoop. Maar he, je hebt dan wel wat specialers dan een appje die je zo de wereld in kan brengen!

Verstuur jij nog kaarten naar vrienden of familie? 

Liefs,
Merel

2 comments on “Zeg het eens met een kaart!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.